Om Canadian Outdoor

Canadian Outdoor er produsent og leverandør av robuste og holdbare utemøbler inspirert fra Canada. Canadian Outdoor ble etablert i Norge for snart ti år siden, men kunnskapen, håndverket og erfaringene går flere generasjoner tilbake.

Byggd för att hålla

Byggd för att hålla

Våra förfäder var mästare på att anpassa sig till det hårda klimatet och leva på naturens villkor. Det de tillverkade var avsett att hålla i generationer. Dessa hållbara värderingar ligger också till grund för våra utemöbler.

Traditionell och tidlös design

Traditionell och tidlös design

När vi utvecklar produkter med så lång hållbarhet är det också viktigt för oss att du inte tröttnar på möblerna. Det är därför du hittar våra möbler i en traditionell och tidlös design.

Hållbarhet

Hållbarhet

Hållbara produkter är nyckeln till en mer hållbar framtid. De material vi använder i våra möbler har en beräknad livslängd på upp till 25 år.

Hållbarhet

Vi tror på att överväga konsekvenserna av de val vi gör varje dag

Utemöbler i trä för uteplatsen

Utemöbler i trä för uteplatsen

Hos oss hittar du ett urval av möbler tillverkade av skickliga hantverkare från de djupa kanadensiska skogarna. På Canadian Outdoor fokuserar vi på produkt och kundservice. I vårt sortiment har vi olika typer av möbler för olika miljöer. Framför allt är det robusta, tåliga trädgårdsmöbler som är lätta att underhålla och har lång livslängd. Vi har trädgårdsmöbler i olika stilar och kategorier. Bland annat har vi stolar, bord, utekök och bänkar. Dessutom hittar du passande tillbehör som kan ge dina trädgårdsmöbler det där lilla extra. De flesta av möblerna från Canadian Outdoor är tillverkade av cederträ.

Trädgårdsmöbler och utemöbler för stugan

Trädgårdsmöbler och utemöbler för stugan

Vackra och bekväma trädgårdsmöbler är ingen självklarhet. Men borde det inte vara det? Vi tycker att snygga möbler av hög kvalitet också ska vara sköna att sitta i. De ska också vara lätta att underhålla och uppfylla dina behov i trädgården, fritidshuset eller stugan. Du ska kunna sätta dig i en riktigt bra stol, eller kanske en mysig recliner. Vissa föredrar att kalla det för en solstol, eftersom det är precis vad de gör när de sitter i den. Det viktigaste är att du kan slappna av. Utan att behöva oroa dig för underhåll, repor, sprickor eller märken. Vi säger inte att det inte kommer att hända våra möbler, men möblernas karaktär och själ tillåter lite tuffare behandling.

Trädgårdsmöbler för alla utemiljöer

Trädgårdsmöbler för alla utemiljöer

Idag erbjuder vi högkvalitativa möbler i fem olika serier. Våra stolar finns i flera varianter, bland annat tvåsitsiga, loungestolar och gungstolar. Utöver detta har vi även flera andra trädgårdsmöbler, såsom utebord, bänkar, pallar och utekök. Vi vill att du ska ha stor valfrihet när du väljer möbler till din trädgård eller uteplats.